Friday, July 30, 2010

karma

someone had told me that karma is available.n i also had face it n u know wat...u will face it double or triple more worse.ouch...it hurts.

jahat ke aku dlu smpai mcm ni skali aku kne.err, jhat la kot.
spe suh wat kt org.so then, aku lak yg kne.pdn muke ko zatie.hahahaha

tp aku twu smua ni tkkn lame da.it will end soon.i am sure sgt2.
good job la zatie.u had face everything ngn hati yg kental.tp kdg2 aku smpai tk leh nk bwat2 kental.i am not the strong enough to face everything with my sweet smile.kdg2 menitis jgk air mate azimat aku ni.

tkkn la kite nk sad all the time rite.sian org yg ade ngn kite.especially my family.dorang pun tk suke tgk aku sdih2.

so...juz wait n see je la karma yg akn dtg kt org tu plak.when it will happen?aku pun tk tawu.
bkn la aku mntk sgt tuk dia face the same things ngn ape yg aku pnh rase...tp juz want dia to feel what i had feel before.huhu...as a pengajaran tuk dia n org yg terlibat

aku pnh duk ngate muke adik aku bnyk pimples...tup tup...next day, aku punye muke tumbuh jerawat n adik aku lak duk ngate muke aku.ha...tu pun dikire karma jgk ape.huhu

one of my frenz...his gf had left him.coz someone da amek gf dia.n once he knows that his frenz admire n try to ngorat2 others gf...dia sgt la marah.n sempat pesan..'ko jgn la nk amek gf org lain.nt gf ko pun kne kebas ngn org lain.that time bru ko rase mcm mne'.skrg ni dia sgt mnjage eh.good boy la u.i like the way u think darl.ehem2....

person yg da pernah rase ngn karma...they will never do it again.coz they know...they will face the same again.so those people yg blom pernah rase...better dont do bnda yg mnyakitkn hati org lain.juz make people around you hepy.pliz appreciate everything in front of u.



2 comments:

usop_zali said...

karma???kama aku knal le...bdk klas ko...hehe

zatie zahari said...

bdk klas aku mmg ko rjin knal.lg2 si dia.wakakaka

Post a Comment